HOOG OP ZUID

Huren met uitzicht
aan de Zuiderval in Enschede

VERHUUR IS GESTART
Op een strategische locatie, aan de zuidkant van het Enschedese stadscentrum, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen waarvan de appartementen op de 7e en 8e verdieping beschikbaar zijn. Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen. Je huurt één van deze appartementen vanaf € 1.295,- per maand op basis van een 3-kamerappartement, inclusief parkeerplaats in de kelder.

Wonen met alle
gemakken van nu

Hoogwaardige oplevering, duurzaam in het energieverbruik, een ruim woonoppervlak en een rijkdom aan licht en uitzicht. In appartementengebouw Hoog op Zuid komt alles samen wat wonen zo prettig maakt. Een heerlijk begin van een wooncarrière voor de starter, een zorgeloze toekomst voor wie toe is aan een levensloopbestendig appartement. In Hoog op Zuid kruisen generatiepaden elkaar in volledige harmonie. En dat in een wijk die volop in ontwikkeling is.

 

In het unieke wooncomplex Hoog op Zuid komen 64 prachtige driekamerappartementen te huur. Het ligt aan de Zuiderval, op een steenworp afstand van het stadscentrum en langs belangrijke uitvalswegen. Alle belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. Hoog op Zuid wordt gasloos aangelegd. Met een aansluiting op het meest duurzame warmtenet van Nederland draag je bij aan een groene wereld.
De verhuur is gestart! Schrijf je nu in.

Unieke kans

Perfecte ligging

Dichtbij het centrum langs belangrijke uitvalswegen

Nieuw complex

Unieke kans om te huren in een hoogwaardig nieuw complex

Duurzaam

Gasloze appartementen aangesloten op hoogwaardig warmtenet

Parkeerruimte

Eigen parkeerplaats, laadplekken beschikbaar

Alle leeftijden

Veel aandacht voor toegankelijkheid

Wonen in een wijk
van de toekomst

De afgelopen jaren zijn in de directe omgeving van Hoog op Zuid al diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd, andere zijn nog in ontwikkeling. Er is veel aandacht voor de leefbaarheid in de wijk als geheel. Tegelijk wordt de infrastructuur, inclusief het openbaar vervoernetwerk, naar een hoog niveau getild. Een keuze voor een appartement in Hoog op Zuid is kiezen voor een fijne toekomst.

Goed om te weten!

Het project

Het complex is ontwikkeld in een L-vorm. De hoogte van de vleugels varieert, de appartementen zijn verspreid over maximaal negen woonlagen. Er is gekozen voor grote glasoppervlaktes: dankzij ramen die doorlopen tot ongeveer 30 cm boven de vloer komt het uitzicht maximaal tot zijn recht.

Van alle gemakken voorzien

Bij het project Hoog op Zuid houden we rekening met de wensen van jong en oud: van laadpalen (voor elektrische auto’s én scootmobiels) tot makkelijk toegankelijke liften, van een ruim woonoppervlak tot een moderne keuken met apparatuur. En met aandacht voor duurzaamheid.

Wonen in Hoog op Zuid

De appartementen

Alle appartementen hebben een woonkamer, een slaapkamer, een tweede slaapkamer of hobbykamer en een balkon/buitenruimte, waarvan een groot deel gericht op het zuiden. De totale oppervlakte varieert van 80m² tot 90m². De wanden worden behangklaar opgeleverd. Elk appartement beschikt over een eigen afsluitbare, inpandige berging. De grootste variatie tussen de afzonderlijke appartementen zit in de afmetingen van balkon of loggia: van 4m² tot 8m². Er is een afgesloten parkeergelegenheid, met 68 parkeerplaatsen, waarvan enkele met laadpalen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een plek voor uw (elektrische) auto. Je huurt één van deze appartementen vanaf € 1.295,- per maand op basis van een 3-kamerappartement, inclusief parkeerplaats in de kelder.

 

Blikvanger aan de Zuiderval

Hoog op Zuid is één van de nieuwbouwprojecten die een blikvanger wordt in de wijk ’t Getfert. In de wijk is flink ingezet op nieuwbouw die hand in hand gaat met vergroening. Nieuwe groene linten met vaste beplanting en bomen, gecombineerd met wandel- en fietspaden, geven de wijk een heel natuurlijke en vriendelijke uitstraling. De huidige investeringen in nieuwbouw, infrastructuur én groen maken dat ’t Getfert ook in de toekomst een ideale plek blijft om te wonen.

De planning

Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober is er een kijkmiddag gepland van 14.30 – 15.30u. U kunt dan zonder afspraak de appartementen van binnen bekijken.
De bouw is zo goed als gereed. Informeer naar de mogelijkheden.

Indeling van de woningen

Plattegrond type A1

Download de plattegrond

Plattegrond type B1

Download de plattegrond

Plattegrond type C1

Download de plattegrond

Plattegrond type E1

Download de plattegrond

Makkelijk bereikbaar

Net buiten de hectiek van het centrum, maar met alles binnen handbereik. Dat is het fijne van Hoog op Zuid. Wanneer je de deur uitloopt, sta je binnen tien minuten in hartje Enschede. In de directe omgeving van uw appartement zijn alle voorzieningen aanwezig. Met de ligging van Hoog op Zuid  zit je binnen vijf minuten op de A35.

 

Ook de voorzieningen met het openbaar vervoer zijn perfect. Via uitstekende busverbindingen bereikt u eenvoudig het station. Of lopend binnen een kwartier. Vanaf station Enschede brengen nationale, internationale en regionale treinen u naar andere steden in Nederland én Duitsland.

De verhuur van de appartementen verloopt via de makelaars Euverman Vastgoedbeheer en Nieuw Wonen Twente. Voor vragen kan je mailen naar info@euverman.eu of info@nieuwwonentwente.nl. Benieuwd naar de huurvoorwaarden? Bekijk hier de pagina met meer informatie.